Szolgáltatások

Útépítés


Úthenger - Hungária Útépítő Kft. Ma Magyarországon kiemelt fontosságú a minőségi burkolatok építésének igénye, így cégünk egyik fő profilja az aszfalt és térkőburkolatú utak és járdák építése, valamint kerékpáros úthálózatok kialakítása.
Munkáinkat Magyarország egész területén végezzük. Cégünk számára olyan géppark áll rendelkezére, mely megfelel a legkorszerűbb minőségi követelményeknek is.


Tevékenységünk

  • Útépítés
  • Aszfaltozás
  • Kerékpáros úthálózatok kialakítása
  • Járdaéítés
  • Közműépítések

Földmunka - Hungária Útépítő Kft. Az aszfaltozás terén több technológiát alkalmazunk a terület nagysága, hozzáférhetősége és igénye szerint. Így mind kézi, mind pedig gépi munkákat is ellátunk.A felületi bevonatok az állagmegóvó fenntartási technológiák közé sorolhatók.
Egy bizonyos használati idő elteltével helyes, ha a meglévő kopóréteget valamilyen bevonattal látjuk el. Ha az optimális időben avatkozunk be, a leromlási időt jobban ki tudjuk terjeszteni. Ennek megfelelően vállalunk permetezéses, szórásos hidegeljárásos felületi bevonatok készítését is.

Közműépítés - Hungária Útépítő Kft. A kivitelezések során kiemelt figyelmet fordítunk a környezet- és egészségvédelemre, ami az elmúlt évek technológiai fejlesztéseinek köszönhetően az útépítési kivitelezésben is hatalmas fejlődést hozott.
Társaságunk alapvető célja, hogy az általunk végzett munka minden esetben első osztályú minőségű, a munkavégzés teljes folyamata gyors és pontos legyen, a megrendelő teljeskörű igényeit kiszolgálva.

JCB - Hungária Útépítő Kft.

Gépi földmunka, és épület bontás


Munkáinkat szervezett, gyors kitelepüléssel, a határidők betartása végezzük el. Gépparkunk teljes mértékben megfelel bármilyen hazai épület lebontásához, melyet kézi munkaerő segédletével végzünk. A szakszerű bontás lényege a biztonságos munkavégzés.
Földmunka markoló - Hungária Útépítő Kft. A tényleges épületbontás előtt leszerelünk minden olyan elemet, például nyílászárókat és a tetőt, amely veszélyeztetné a környezetet. A gépi földmunka során kiemelt földet, illetve a bontási törmeléket törekszünk minél nagyobb arányban újrahasznosítani, illetve a Környezetvédelmi Hatósági engedéllyel rendelkező lerakókba szállítani.

földmunka tb1140 - hungária útépítő kft.

Konténeres hulladék és sittszállítás


sittszállítás billencs - hungária útépítő kft. Cégünk vállalja, a bontási munkálatok során keletkező nagy mennyiségű bontott anyag-sitt rövid határidővel történő elszállítását. Szolgáltatásunk országosan is elérhető partnereink részére. Gépjárműveink igény szerint a főváros minden kerületébe rendelkeznek behajtási engedéllyel. Az építési és bontási hulladékok kezeléséről a 45/2004. (VII. 26.) BM-KvVM együttes rendelete szerint járunk el.
Az építési és bontási hulladékok esetében lehetőség szerint törekedni kell a keletkezés helyén történő szelektív különgyűjtésre a környezetvédelmi szempontok, a hasznosíthatóság, és a költséghatékonyság figyelembe vételével. A partnereinktől begyűjtött nem hasznosítható hulladékokat kizárólag hatóságilag engedélyezett, műszaki védelemmel ellátott hulladéklerakóba szállítjuk további kármentesítés céljából.

Sittszállítás billencs 2 - Hungária Útépítő Kft.